Velkommen til Gittes Galleri

Mit navn er Gitte, Jeg har malet siden 2009, hvor jeg malede mig igennem et langt sygeforløb. Idag udvikler jeg mig hele tiden, med hjælp af billedkunstner Helene Kofoed. Jeg har arbejdet med mange forskellige metoder og materialer. Det mest interessante og fascinerende er det abstrakte. Jeg har fundet min egen stil nu, uden dog at være så bundet til den, at jeg ikke får tilført nye elementer i mine billeder. Jeg maler med akrylmaling hvor jeg bruger spartel, pensel, svampe og vand. Ofte bruger jeg også kul. Når jeg begynder på et billede, kender jeg aldrig slutresultatet, kun hvilke farver jeg kunne tænke mig. I alle mine billeder, bruger jeg farverne i mange lag, lagene lægges åbne, så du kan se mange farver i en enkelt farve. Det giver et godt spil i det færdige maleri og giver et unikt, lyst indtryk.
Når jeg kigger på mine færdige malerier, vil jeg gerne have en ny oplevelse, hver gang jeg ser på det, kun der har jeg opnået det jeg ville med det.
For mig, har det været vigtigt at være sammen med Vibeke og Leif, da de har samme historie som jeg, derfor har vi døbt vores galleri “Livets Galleri”. Alle mine malerier er fyldt med oplevelser og tanker fra mit liv eller de store tanker om livet.

Livets Galleri

Gitte Brandstrup
…Et billede skal skabe nysgerrighed, vække fantasien, sætte tanker igang og skabe glæde…
Klik på billederne, for at læse mere.