Velkommen til Gittes Galleri

Mit navn er Gitte, Jeg har malet siden 2009, hvor jeg malede mig igennem et langt sygeforløb. I en årrække har jeg modtaget undervisning af billedkunstner Helene Kofoed, her oplevede jeg hurtigt en spændende udvikling af mine malerier. Jeg har arbejdet med mange forskellige metoder og materialer. Det mest interessante og fascinerende er det abstrakte. Jeg har fundet min egen stil nu, uden dog at være så bundet til den, at jeg ikke får tilført nye elementer i mine billeder. Jeg maler med akrylmaling hvor jeg bruger spartel, pensel, svampe og vand. Når jeg begynder på et maleri, kender jeg aldrig slutresultatet, kun hvilke farver jeg kunne tænke mig. I alle mine malerier, bruger jeg farverne i mange lag, lagene lægges på, så du kan se mange farver i en enkelt farve. Det giver et godt spil i det færdige maleri og giver et unikt, lyst indtryk.
Når jeg kigger på mine færdige malerier, vil jeg gerne have en ny oplevelse, hver gang jeg ser på det, kun der har jeg opnået det jeg ville med det.
Alle mine malerier er fyldt med oplevelser og tanker fra mit liv eller de store tanker om livet, derfor er navnet på siden “Livets Galleri”.  At male er som at skrive min egen historie ved brug af spartel og lærred. Du ser farver og former, jeg ved, der kan ligge en historien bagved.

Livets Galleri

Gitte Brandstrup
…Et billede skal skabe nysgerrighed, vække fantasien, sætte tanker igang og skabe glæde…
Klik på billederne, for at læse mere.