Om os

LivetsGalleri er os tre, Vibeke Mygind, Leif Kvist og Gitte Brandstrup. Vi har et tæt venskab og en fælles glæde ved det at male. Vores venskab er stærkt, da vi har prøvet, hvad det vil sige at hænge på kanten mellem liv og død. Efter lang tids genoptræning skulle glæden findes trods vores skader, som vi har med os resten af livet. Glæden fandt vi, da vi oplevede en hel ny verden åbne sig, da vi begyndte at male. At male gav os glæde.
Vi kom stille og roligt tilbage til vores nye hverdag. Derfor var vi ikke i tvivl om navnet på vores online-galleri. LivetsGalleri blev navnet, som en hyldest til livet. Når vi siger en hyldest til livet, mener vi det.

Vi har oplevet, hvad det vil sige at komme igennem et sygdomsforløb; at kæmpe sig tilbage.  Vi kom igennem det gennem farvernes fantastiske magi. Det at male har fulgt os siden og giver os mere og mere glæde i dag. Mange af vores malerier er farvestrålende, det fælles ved dem alle er, at der ligger tanker om livet gemt i dem alle. Vores glæde ved at male, er vores ønske om, at det vil smitte af på dig, når du ser på dem.

Igennem en årrække har vi modtaget undervisning af billedkunstner Helene Kofoed, hvilket hele tiden har udviklet os. Vi udstiller sammen og hver for sig.

Hvis din virksomhed eller forening ønsker at vi udstiller, så send en mail på: kontakt@livetsgalleri.dk
Når du liker vores side på Facebook ser du nye malerier, udstillingssteder og meget mere. Vi glæder os til at vise dig mere på vores sider.

LivetsGalleri
Vibeke Mygind, Leif kvist og Gitte Brandstrup


Vibeke, Leif og Gitte har gennem flere år modtaget undervisning af Billedkunstner Helene Koefoed, hun kommer med denne udtalelse:

Når de tre koloristiske kunstnere fra Livetsgalleri skaber deres malerier, sker det i en spændende proces, hvor mange lag maling lægges på lærredet gennem impulsiv og intuitiv indlevelse i billedet. Malerierne bliver skabt med deres helt unikke udtryk, og lader publikum være en aktiv deltager i billedernes univers, idet kunstnere lader værkerne stå åbne for fortolkninger.

Billedkunster
Helene Koefoed